MainWP Community

Error to connect sites after server migration

Dear All,

after a server migration a can not connect some sites to MainWp, that below is the log.

Any help is very welcome.

My best regards,

Leandro

Hi Leandro, thanks for reaching out. This is pretty common problem after migrating sites. It can take up to 72 hours before DNS cache refreshes and everything starts working normally.

Please wait for a few days and try again. If the issue still persists, please let me know and we can continue troubleshooting this problem.

Dear Bogdan,

many thanks for your replay and in a few days I let you know.

My best regards,

Leandro

1 Like

Dear Bogdan,

4 days is passed and I’m still getting not connect in some websites.
Any extra idea?
Looking forward for your help .
My best regards ,
Leandro

Dear Bogdan,

the error is HTTP 0

I hope that helps.

Many thanks.

Hi Leandro,

Can you please run the Test Connection and let me know what response do you get when you test the child site in issue?

Hi Bogdan,

I’m getting this error:

HTTP error - Failed to connect to freschivendolo.it port 443: No route to host

Looking forward for your help .

Many thanks.

Hi @Leandro_De_Aguiar,
You may ask your hosting provider to whitelist your MainWP Dashboard IP.
Or if you have a local firewall, you may disable it, try to connect and enable it again since you moved server your IP has probably changed and the FW may blocked it.

1 Like

Hi @Leandro_De_Aguiar, thanks for getting back to me.
I agree with what @wpexpert suggested, let me know how it goes.

1 Like

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.